Our services keep your smile

More smile, more happiness

Ехо

Ехо на тиреоидна жлезда

Ехо

Ехо на дојки

Ехо

Eхо на дојки и мамографија

Ехо

Ехо на простата и тестиси

Ехо

Ехо на меки ткива

Ехо

Ехо на абдомен на дете

Ехо

Ехо на абдомен

Рентген

Рентген на бели дробови

Рентген

Рентген на желудник

Рентген

Мамографија

Рентген

Биопсија на дојка

Рентген

Рентген на вратен рбет

Рентген

Рентген на торакален рбет (грбен дел)

Рентген

Рентген на лумбален рбет ( кичма)

Рентген

Рентген на целиот рбетен столб

Рентген

Рентген на рачен зглоб

Рентген

Рентген на рамо

Рентген

Рентген на колено

Рентген

Рентген на стaпало

Рентген

Рентген на параназлни синуси

Рентген

Рентген на колк

Рентген

Рентген на карлица

Рентген

Рентген на краниограм

Рентген

Рентген на скочен зглоб

Рентген

Рентген на носна коска

Рентген

Нативна на абдомен

Рентген

Нативна на уринарен тракт

Рентген

Рентген на лакт

Рентген

Панорама на заби

Рентген

Преглед и консултација

Рентген

Рентген на шака

Рентген

Рентген на граден кош

Meet our employees

We are here to keep your smile