Shërbimet tona mbajnë buzëqeshjen tuaj

Me shume te qeshur, me shume fat

Ехо

Eho i gjendrës tiroide

Ехо

Eho e veshkëve dhe mamografi

Ехо

Eho të gjirit dhe digitale mamografi

Ехо

Ехо на простата и тестиси

Ехо

Ехо на меки ткива

Ехо

Ехо на абдомен на дете

Ехо

Ехо на абдомен

Рентген

Rengen i mushkërive të bardha

Рентген

Rengeni i lukthit

Рентген

Mamografi

Рентген

Biopsi të gjirit

Рентген

Rengen i qafës dhe korizit

Рентген

Rengen torakal i korizit(pjesë e shpinës)

Рентген

Rengen lumbal i gjymtyrës(korizit)

Рентген

Rengen komplet i palcës kurizore

Рентген

Rengen i nyjës së dorës

Рентген

Rengen i shpatullës

Рентген

Rengen i gjurit

Рентген

Rengen i shputës

Рентген

Rengen i sinusëve

Рентген

Rengen i kukëve

Рентген

Rengen i legenit

Рентген

Rengen i karniogramit

Рентген

Rengen i kyqit të këmbës

Рентген

Rengen i kocit të hundës

Рентген

Rengen i abdomenit

Рентген

Rengen i traktit urinar

Рентген

Rengen i brylit

Рентген

Panoram të dhëmbeve

Рентген

Kontroll dhe Konsultim

Рентген

Rengen i dorës

Рентген

Рентген на граден кош

Punonjesit

Ne jemi ketu per buzeqeshjen tuaj