Нашите услуги ја задржуваат вашата насмевка

Повеќе насмевка, повеќе среќа

Ехо

Ехо на тироидна жлезда

Ехо

Ехо на дојки

Ехо

Eхо на дојки и дигитална мамографија

Ехо

Ехо на простата и тестиси

Ехо

Ехо на дојки, дигитална мамографија и ехо на тироидна жлезда

Ехо

Ехо на меки ткива

Ехо

Ехо на абдомен на дете

Ехо

Ехо на абдомен

Рентген

Дигитален рентген на бели дробови

Рентген

Дигитален рентген на желудник

Рентген

Дигитална Мамографија

Рентген

Биопсија на дојка

Рентген

Рентген на цервикален рбет (врат)

Рентген

Рентген на торакален рбет (грбен дел)

Рентген

Рентген на лумбален рбет (кичма)

Рентген

Рентген на целиот рбетен столб

Рентген

Рентген на рачен зглоб

Рентген

Рентген на рамо

Рентген

Рентген на колено

Рентген

Рентген на стaпало

Рентген

Рентген на параназлни синуси

Рентген

Рентген на колк

Рентген

Рентген на карлица

Рентген

Рентген на краниограм

Рентген

Рентген на скочен зглоб

Рентген

Рентген на носна коска

Рентген

Нативна (рентген) на абдомен

Рентген

Нативна (рентген) на уринарен тракт

Рентген

Рентген на лакт

Рентген

Панорама на заби

Рентген

Преглед и консултација

Рентген

Рентген на шака

Рентген

Рентген на граден кош

Нашиот тим

Ние сме тука за вашата насмевка