Нашите услуги и цени

Повеќе насмевка, повеќе среќа

Ехо
Ехо на тироидна жлезда Цена на услугата: 1000 Времетраење: 20 мин.
Ехо на дојки Цена на услугата: 1500 Времетраење: 20 мин.
Eхо на дојки и дигитална мамографија Цена на услугата: 3500 Времетраење: 20 мин.
Ехо на простата и тестиси Цена на услугата: 1500 Времетраење: 20 мин.
Ехо на дојки, дигитална мамографија и ехо на тироидна жлезда Времетраење: 20 мин.
Ехо на меки ткива Цена на услугата: 1000 Времетраење: 20 мин.
Ехо на абдомен на дете Цена на услугата: 1500 Времетраење: 20 мин.
Ехо на абдомен Цена на услугата: 1500 Времетраење: 20 мин.
Рентген
Дигитален рентген на бели дробови Цена на услугата: 1500 Времетраење: 20 мин.
Дигитален рентген на желудник Цена на услугата: 2500 Времетраење: 20 мин.
Дигитална Мамографија Цена на услугата: 2000 Времетраење: 20 мин.
Биопсија на дојка Цена на услугата: 2000 Времетраење: 20 мин.
Рентген на цервикален рбет (врат) Цена на услугата: 1500 Времетраење: 20 мин.
Рентген на торакален рбет (грбен дел) Цена на услугата: 1500 Времетраење: 20 мин.
Рентген на лумбален рбет (кичма) Цена на услугата: 1500 Времетраење: 20 мин.
Рентген на целиот рбетен столб Цена на услугата: 4500 Времетраење: 20 мин.
Рентген на рачен зглоб Цена на услугата: 1200 Времетраење: 20 мин.
Рентген на рамо Цена на услугата: 1200 Времетраење: 20 мин.
Рентген на колено Цена на услугата: 1200 Времетраење: 20 мин.
Рентген на стaпало Цена на услугата: 1200 Времетраење: 20 мин.
Рентген на параназлни синуси Цена на услугата: 1000 Времетраење: 20 мин.
Рентген на колк Цена на услугата: 1200 Времетраење: 20 мин.
Рентген на карлица Цена на услугата: 1500 Времетраење: 20 мин.
Рентген на краниограм Цена на услугата: 1000 Времетраење: 20 мин.
Рентген на скочен зглоб Цена на услугата: 1200 Времетраење: 20 мин.
Рентген на носна коска Цена на услугата: 1000 Времетраење: 20 мин.
Нативна (рентген) на абдомен Цена на услугата: 1200 Времетраење: 20 мин.
Нативна (рентген) на уринарен тракт Цена на услугата: 1200 Времетраење: 20 мин.
Рентген на лакт Цена на услугата: 1200 Времетраење: 20 мин.
Панорама на заби Цена на услугата: 1000 Времетраење: 20 мин.
Преглед и консултација Цена на услугата: 1000 Времетраење: 20 мин.
Рентген на шака Цена на услугата: 1200 Времетраење: 20 мин.
Рентген на граден кош Цена на услугата: 1500 Времетраење: 20 мин.
Закажи термин