Нашата приказна

Повеќе насмевка, повеќе среќа

ПЗУ Анастасовски, на пациентите им нуди рентген и ехо дијагностика на:
- Коски
- Бели дробови
- Желудник
- Ехо на абдомен (црн дроб, жолчно кесе, бубрези, бешика)
- Ехо на тестиси и прoстата
- Ехо на штитна(тироидна) жлезда
- Ехо на меки ткива
- Мамографија
- Ехо на дојка
- Панорама на заби
Секој преглед трае 15-20 мин и резултатите ги добивате веднаш.

Задолжително закажување термин преку веб сајтот.
Доколку не го најдете слободен посакуваниот термин, јавете ни се на тел.071 822 893 како би ви помогнале.

Ве очекуваме,
ПЗУ Анастасовски