Our story

More smile, more happiness

ПЗУ Анастасовски, на пациентите им нуди рентген и ехо дијагностика на:
- Коски
- Бели дробови
- Желудник
- Ехо на абдомен (црн дроб, жолчно кесе, бубрези, бешика, простата)
- Ехо на штитна жлезда
- Мамографија
- Ехо на дојка
- Биопсија на дојка
- Панорама на заби
Секој преглед трае 10-15 мин и резултатите ги добивате веднаш.

Задолжително закажување термин преку веб сајтот.
Доколку не го најдете слободен посакуваниот термин, јавете ни се на тел. 071 822 893 како би ви помогнале.

Ве очекуваме.
ПЗУ Анастасовски