Sherbmet tona dhe cmimet

Me shume te qeshur, me shume fat

Ехо
Eho i gjendrës tiroide Cmimi i sherbimit: 1200 Kohezgjatja 20 minuta
Eho e veshkëve dhe mamografi Cmimi i sherbimit: 2000 Kohezgjatja 20 minuta
Eho të gjirit dhe digitale mamografi Cmimi i sherbimit: 3500 Kohezgjatja 20 minuta
Ехо на простата и тестиси Cmimi i sherbimit: 1500 Kohezgjatja 20 minuta
Ехо на меки ткива Cmimi i sherbimit: 1000 Kohezgjatja 20 minuta
Ехо на абдомен на дете Cmimi i sherbimit: 1500 Kohezgjatja 20 minuta
Ехо на абдомен Cmimi i sherbimit: 1500 Kohezgjatja 20 minuta
Рентген
Rengen i mushkërive të bardha Cmimi i sherbimit: 1500 Kohezgjatja 20 minuta
Rengeni i lukthit Cmimi i sherbimit: 2500 Kohezgjatja 20 minuta
Mamografi Cmimi i sherbimit: 2000 Kohezgjatja 20 minuta
Biopsi të gjirit Cmimi i sherbimit: 2000 Kohezgjatja 20 minuta
Rengen i qafës dhe korizit Cmimi i sherbimit: 1500 Kohezgjatja 20 minuta
Rengen torakal i korizit(pjesë e shpinës) Cmimi i sherbimit: 1500 Kohezgjatja 20 minuta
Rengen lumbal i gjymtyrës(korizit) Cmimi i sherbimit: 1500 Kohezgjatja 20 minuta
Rengen komplet i palcës kurizore Cmimi i sherbimit: 4500 Kohezgjatja 20 minuta
Rengen i nyjës së dorës Cmimi i sherbimit: 1200 Kohezgjatja 20 minuta
Rengen i shpatullës Cmimi i sherbimit: 1200 Kohezgjatja 20 minuta
Rengen i gjurit Cmimi i sherbimit: 1200 Kohezgjatja 20 minuta
Rengen i shputës Cmimi i sherbimit: 1200 Kohezgjatja 20 minuta
Rengen i sinusëve Cmimi i sherbimit: 1000 Kohezgjatja 20 minuta
Rengen i kukëve Cmimi i sherbimit: 1200 Kohezgjatja 20 minuta
Rengen i legenit Cmimi i sherbimit: 1300 Kohezgjatja 20 minuta
Rengen i karniogramit Cmimi i sherbimit: 1000 Kohezgjatja 20 minuta
Rengen i kyqit të këmbës Cmimi i sherbimit: 1200 Kohezgjatja 20 minuta
Rengen i kocit të hundës Cmimi i sherbimit: 1000 Kohezgjatja 20 minuta
Rengen i abdomenit Cmimi i sherbimit: 1200 Kohezgjatja 20 minuta
Rengen i traktit urinar Cmimi i sherbimit: 1200 Kohezgjatja 20 minuta
Rengen i brylit Cmimi i sherbimit: 1200 Kohezgjatja 20 minuta
Panoram të dhëmbeve Cmimi i sherbimit: 1000 Kohezgjatja 20 minuta
Kontroll dhe Konsultim Cmimi i sherbimit: 1000 Kohezgjatja 20 minuta
Rengen i dorës Cmimi i sherbimit: 1200 Kohezgjatja 20 minuta
Рентген на граден кош Cmimi i sherbimit: 1500 Kohezgjatja 20 minuta
Rezervoni terminin tuaj