Rezervoni terminin tuaj

Nëse doni ndihmë se si të rezervoni një kohë, klikoni në Si mund të rezervoj?
1
Shërbimi
2
Data dhe Ora
3
Informacioni juaj
Cvare deshironi te rezervoni?
Ехо
Рентген

Rengeni i lukthit

20 minuta , 2500 MKD
Внимание: На закажаниот термин ве молиме да дојдете глади и жедни.  

Mamografi

20 minuta , 2000 MKD
 

Rengen komplet i palcës kurizore

20 minuta , 4500 MKD
Вратен рбет, торакален рбет и лумбален рбет  

Rengen i gjurit

20 minuta , 1200 MKD
 

Rengen i kukëve

20 minuta , 1200 MKD
 

Rengen i legenit

20 minuta , 1300 MKD
 

Rengen i karniogramit

20 minuta , 1000 MKD
(kafkës së kokës)  

Rengen i brylit

20 minuta , 1200 MKD
 

Rengen i dorës

20 minuta , 1200 MKD
 
Rezervimi mundësuar nga BookWisely.com