Закажи термин

1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
Инструкции за закажување: Ве молиме прочитајте внимателно Исклучи помош
На оваа страна, вие треба да ја одберете услугата за која што сакате да закажете термин. Едноставно кликнете на името на услугата, или на копчето "Изберете" што се наоѓа веднаш до услугата за која што сакате да закажете термин.
Изберете услуга
Ехо
Рентген

Дигитален рентген на желудник

20 мин. , 2500 MKD
На закажаниот термин ве молиме да дојдете глади и жедни.  

Рентген на целиот рбетен столб

20 мин. , 4500 MKD
Вратен рбет, торакален рбет и лумбален рбет  
Закажувањето е овозможено од BookWisely.com