Закажи термин

Доколку сакате помош како да закажете, кликнете на Како да закажам термин?
1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
Изберете услуга
Ехо
Рентген

Дигитален рентген на желудник

20 мин. , 2500 MKD
На закажаниот термин ве молиме да дојдете глади и жедни.  

Рентген на целиот рбетен столб

20 мин. , 4500 MKD
Вратен рбет, торакален рбет и лумбален рбет  
Закажувањето е овозможено од BookWisely.com